dinsdag 24 augustus 2010

Frans Duijts genomineerd

Frans Duijts: Lach en leef je dromen (18)

Aanstaande vrijdag staat ‘Zo ben ik mezelf’, het debuutalbum van Frans Duijts, 100 weken onafgebroken in de Album Top 100. In de Hitflits van aanstaande vrijdag komen we daar uitgebreid op terug.

We kunnen dus wel zeggen dat de voormalige André Hazes imitator zeer populair is. Met ‘Lach en leef je dromen’, zijn achtste notering, scoort Frans zijn derde hit dit jaar. Het nummer is afkomstig van zijn derde album ‘Leef je droom’ (#25 in de Album Top 100). Maar het nummer werd al gebruikt als tune van de real life soap, die eerder dit jaar werd uitgezonden door RTL4.

nominatie

Op 9 september vind het eerste BUMA NL festival plaats. Tijdens dit festival, opgezet door auteursorganisatie BUMA, treden uitsluitend Nederlandstalige artiesten op. Daarnaast worden een aantal awards uitgereikt, waarbij Frans is genomineerd voor ‘beste zanger’. En daarover gesproken, Frans is iedere zondagavond te bewonderen in het programma ‘De beste zangers van Nederland’. Samen met Jeroen van der Boom, Jamai, Jan Dulles, Rene Froger, Frans Bauer en Sieb van der Ploeg zingen ze liedjes van elkaar en wordt beoordeelt wie dat het beste doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten