zondag 13 november 2011

Guus & Gers gaan samen de clubs in

Guus Meeuwis feat. Gers Pardoel: Nergens zonder jou (13)

In deze Single Top 100 komen we drie bijzondere combinaties tegen van acts die (waarschijnlijk) eenmalig een samenwerking aangaan met een andere act. Op #78 hadden we Bløf + Sabrina Starke, zo dadelijk New kids feat. Corry Konings en nu Guus Meeuwis feat. Gers Pardoel.

Guus Meeuwis was op zoek naar aanstormend talent voor zijn voorprogramma in Paradiso op 4 november en Gers stond daarbij hoog op zijn verlanglijstje. Guus: “Bij ‘Broodje Bakpao’ (#1 in 2010) viel Gers me meteen al op door zijn unieke eigen stijl. En de zachte G natuurlijk!”.
En Gers Pardoel had al eerder in een interview laten weten Guus ‘één van de tofste zangers van Nederland’ te vinden. Een samenwerking tussen de twee kon dus niet uitblijven, die niet alleen resulteerde in ‘Nergens zonder jou’, maar ook in het nummer ‘20.03’, dat staat op ‘Deze wereld is van jou’, het album van Gers Pardoel. En het blijft niet alleen bij deze nummers, want Gers zal tijdens de ‘Armen Open’-clubtour het komend voorjaar, het voorprogramma van Guus verzorgen

Wat het nummer ‘Nergens zonder jou’ betreft, dat is niet speciaal voor deze combinatie geschreven. Het nummer staat op het album ‘Armen open’ van Guus zelf, deze week op #38 in de Album Top 100. Alleen toen deed hij het nog alleen. Vervolgens is de tekst er op aangepast tot wat het nu is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten