zondag 13 november 2011

Nick & Simon maken het kwartet Symphonica in rosso hits vol

Nick & Simon: Bij je zijn (live Symphonica in rosso) (6) *** hoogste eersteweeks ***

De fans kennen het nummer ‘Bij je zijn’ al sinds oktober 2010 toen het album ‘Fier’ verscheen. Maar tot de Symphonica in rosso concerten in oktober, was er geen live versie van. Met hun eigen band en met ondersteuning van Guido’s orchestra, komen Nick & Simon met ‘Bij je zijn (live Symphonica in rosso)’ binnen op de zesde plaats, waarmee ze hun vijftiende top 10-hit scoren.
Als bonustracks staat er naast de albumversie van ‘Bij je zijn’ (maar wie zit daar als fan op te wachten?), ook de live versie van ‘Steeds weer’, de allereerste hit van Nick & Simon op (#15 in 2006) op. De live nummers zullen ook komen te staan op de dubbelcd/DVD
‘Symphonica in rosso’, die op 25 november in de winkels ligt, maar nu al besteld kan worden, zodat deze op de releasedatum in je brievenbus valt.

kwartet hits

‘Bij je zijn (live Symphonica in rosso)’ is inmiddels de vierde hit die dit spektakel dit jaar oplevert. Allereerst kwam het duo met ‘Wijzer (dan je was) (Symphonica in rosso versie)’, dat niet tijdens, maar er voor was opgenomen. Vervolgens nam Nick met Thomas Acda het nummer ‘Sterker nu dan ooit’ op en Simon het nummer ‘Kijk me na’ met Paul de Munnik. De zangers van Acda en de Munnik waren te gast tijdens de concerten. Alle drie de nummers bereikten de eerste plaats. Niet eerder leverde een Symphonica in rosso editie zoveel hits op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten