zondag 19 februari 2012

Elske DeWall is een moordvrouw

Elske DeWall: This game (titelsong van de RTL serie: Moordvrouw) (89)

Wekelijks kijken tussen de 1,5 – 2 miljoen mensen naar de RTL4-serie ‘Moordvrouw’, een politieserie met onder andere Wendy van Dijk. In de leader zit het nummer ‘This game’ van zangeres Elske DeWall, dat ze een enorme eer vind. De serie speelt zich af in Friesland, waar ze zelf vandaan komt. Dat zij het thema van een politieserie zingt, is wel toepasselijk. Haar vader is gestationeerd bij de politie in de provincie Friesland en ontving onlangs een medaille voor 40 jaar trouwe dienst.

Het is niet de eerste keer dat Elske een nummer zingt uit een serie of film. Bijna een jaar geleden stond het nummer ‘Chasing the impossible’ een weekje op #94, dat de titelsong was voor de film ‘Alle tijd’. Dat nummer vind je niet terug op haar eerste album ‘Balloon over Paris’ en zal ook niet komen te staan op het tweede album dat dit voorjaar uitkomt.

Wil je weten welke nummers wel op het tweede album komen, dan raden we je aan een kaartje te kopen voor de ‘Chasing the impossible – theatertournee 2012’, waarmee ze het land doorkruist. Tijdens die tournee zal ook de EP ‘Brave’ te koop zijn met drie nieuwe liedjes plus de akoestische versie van ‘Chasing the impossible’.

Afgelopen woensdag liet Elske DeWall in De Wereld Draait Door horen wie haar voorbeeld is. In het kader van de DWDD recordings, waarbij de gast een nummer speelt van een artiest die hem of haar heeft geïnspireerd, speelde ze het nummer ‘Home again’ van Carole King.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten