zondag 25 augustus 2013

DuoNL geeft andere titel aan bestaand liedje

DuoNL: Ogen liegen niet (94)

DuoNL zingt voordurend ‘Kijk me in m’n ogen’, maar noemt het liedje ‘Ogen liegen niet’. Vreemd, want het origineel, van Gert en Hermien Timmerman uit 1990, heet gewoon ‘Kijk me in m'n ogen’ en was de b-kant van de single ‘Hand op je hart’. Misschien dat  producer Kees Tel dacht, dat toch niemand het lied van de familie Timmerman meer kent? Dan heeft hij buiten de Megaman gerekend! Die zoekt net zo lang tot er een link van het nummer gevonden is, zodat jij het origineel kunt beluisteren.

aanvulling 26/8:
Chris & Williejan van DuoNL lezen de Megaman ook! Ze hebben gereageerd op onze tekst, waarvoor hartelijk dank. In hun reactie, die je vind onder de opmerkingen, leggen ze uit waarom ze een andere titel kozen.

1 opmerking:

  1. Hallo Megaman, we dachten toch even reageren, ze zeggen altijd moet je niet doen maar hier vinden wij het op zijn plaats. inderdaad even googelen en dan zie je dat het origineel is van Gert en Hermien. Wij vinden zelf de titel "ogen liegen niet" erg leuk. Op de originele cd die wij uitgebracht hebben staat natuurlijk ook de originele titel met de vermelding naar G Timmerman zoals dat hoort. het was dus gelukkig geen verstoppertje spelen, maar enkele en alleen om de titel die wij zo persoonlijk leuker vonden. Mooi dat er nog liefhebbers zijn die even de tijd nemen om zich te verdiepen in een lied Grt Chris en Williejan

    BeantwoordenVerwijderen