zondag 18 augustus 2013

Jason Derulo nam ruim 100 nummers op voor nieuw album

Jason Derulo & 2 Chainz: Talk Dirty (31)

‘Watcha say’ was in 2009 de debuutsingle voor Jason Desrouleaux, oftewel Jason Derulo. Het nummer bereikte de 22e plaats, maar de hits die daarop volgden, zijn daar niet meer bovenuit gestegen. ‘Don’t wanna go home’ kwam daar in 2011 het dichtst bij: #28.
De voortekenen van ‘Talk dirty’, dat Jason Derulo (rechts op de foto) opnam met Tauheed Epps, artiestennaam van 2 Chainz, zijn goed. Het nummer komt binnen op #31 en zou wel eens de grootste hit voor Derulo kunnen worden. Voor 2 Chainz is dat het sowieso al, want ‘We own it (Fast & Furious 6)’ met Wiz Kalifa kwam in juni niet verder dan #48.

‘Talk dirty’ is na ‘The other side’ (#52 in juli), de tweede track van het album ‘Tattoos’ van Derulo dat op 23 september uitkomt. Hij had zo’n 300 nummers liggen, waarvan er ruim een derde zijn opgenomen. Daaruit werden twaalf nummers gekozen die het album uiteindelijk hebben gehaald. Van de overige nummers zullen een aantal vast nog wel ergens terecht komen, als b-kantje of extra nummer op een cd-single.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten