maandag 21 april 2014

Mainstreet komt op voor slachtoffers van pesten

#45 Mainstreet: Dreamers   *** hoogste eerste weeks ***

‘Dreamers’ is niet alleen de zesde notering voor de Nederlandse boyband Mainstreet, het is ook een nummer dat speciale aandacht vraagt voor de slachtoffers van pesten. Het idee voor het nummer ontstond nadat de vier jongens van Mainstreet, diverse brieven hadden ontvangen van fans die slachtoffer zijn van pesten.

forum

Ze wilden iets terug doen en richtten op donderdag 12 april, in samenwerking met het adviesbureau Kuseema, het landelijk dreamersforum op. Afgelopen dinsdag, 15 april, zongen ze het nummer tijdens het BNN-KRO programma ‘Dag tegen pesten’. Vrijdag, 19 april, was de Nationale dag tegen pesten.
In samenwerking met de stichting ‘Stop pesten nu’ zullen Daan, Owen, Nils en Rein de komende tijd langsgaan bij een aantal basisscholen om de gevolgen van pesten onder de aandacht te brengen. Mainstreet is namelijk ook ambassadeur van de Stichting ‘Aandacht voor pesten’.

puzzel

Naast ‘Dreamers’ zal Mainstreet de komende drie maanden nog drie singles uitbrengen, waarmee ze tot de zomer verzekerd zijn van een hit. Alle vier de singles kunnen nu al door de fans worden besteld. Uiteindelijk vormen de voorkanten van de singles één puzzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten