zondag 12 oktober 2014

Grootste hit voor Mr. Probz

#2 Mr. Probz: Nothing really matters

Nog geen #1-hit dus voor ‘Nothing really matters’ van Mr. Probz, maar het is al wel zijn grootste hit. ‘Waves’ kwam in februari, na 42 weken (!), niet hoger dan de vijfde plek.

Dat ‘Nothing really matters’ nog niet de eerste plaats haalt, komt door twee dingen. In de eerste plaats is er van het nummer geen fysieke single en kan hij dus geen instores doen, wat Jan Smit & Kraantje Pappie met ‘Handen omhoog (remix)’, wel deden. Daarnaast was Mr. Probz de afgelopen week niet in Nederland om promotie te doen voor zijn single, maar verbleef hij in de Verenigde Staten van Amerika voor promotie van zijn vorige hit ‘Waves’. De komende week is hij weer in Nederland. Dinsdagochtend gaat Mr. Probz langs bij Giel Beelen van 3FM.

‘Waves’ weer in de lift

Vanwege het succes van ‘Nothing really matters’, boekt ‘Waves’ een flinke winst. In de 76e week stijgt het nummer van 45 naar #28. Overigens is ‘Waves’ niet de op drie na langst genoteerde hit, zoals we vorige week melden. Marcel wist ons te melden dat het de op vier na langst genoteerde hit moest zijn. ‘Pompeï’ van Bastille, deze week op #95, staat namelijk langer genoteerd, deze week voor de 78e keer. Bedankt Marcel! Nog een paar weken en ‘Waves’ haalt dat nummer alsnog in.

1 opmerking:

  1. Graag gedaan beste "megaman" , het blijft een genoegen om elke week jou verslagen te lezen over "hitland". Hoop echt dat "jullie"dit blijven doen. Groet, Marcel

    BeantwoordenVerwijderen