zondag 5 oktober 2014

Laatste week voor Fireball

#1 Pitbull feat. John Ryan: Fireball           *** vijfde week op #1 ***

Het blijkt toch moeilijker te zijn om ‘Fireball’ van Pitbull feat. John Ryan van de eerste plaats te stoten. Het nummer staat nu voor de vijfde week bovenaan de Single Top 100.

Twee weken geleden leek het er even op dat ‘Blame’ van Calvin Harris feat. John Newman die eerste plaats zou pakken. Vorige week werd ‘Blame’ echter gepasseerd door ‘All that base’ van Meghan Trainor. Deze week pakt  'All that base’ net niet de eerste plaats; het verschil is iets meer dan 4%. Wellicht volgende week weer een zangeres bovenaan? Of wordt het een Nederlandse aangelegenheid? Zeker is al wel dat de dagen van ‘Fireball’ zijn geteld. Vrijdag weten we het!

In de Britse hitparade is het Meghan Trainor al wel gelukt de eerste plaats te bereiken met ‘All that base’. Vorige week bereikte het nummer uitsluitend op basis van streams de 33e plaats. Sinds afgelopen maandag zijn daar de downloads bijgekomen (77.000 in drie dagen) en stijgt ‘All that base’ naar de eerste plaats. Uiteindelijk zijn er bijna 144.000 van verkocht.

1 opmerking:

  1. Zou Jan Smit weer instores doen? Ik kan er nergens iets over vinden... Anders wordt Mr. Probz wellicht nummer een. Op 1 in de iTunes lijst en reeds op nummer 2 in de spotify top 50, > 500.000 streams, hoop het :-) groeten marcel

    BeantwoordenVerwijderen