zondag 25 januari 2015

Harrison moest zijn rugbycarrière opgeven

#87 Hardwell feat. Harrison: Sally

Kort achter elkaar komen twee Nederlandse danceproducties binnen. Op #90 hebben we ‘90’s By Nature van Showtek feat. MC Ambush, drie plaatsen hoger gaat het om ‘Sally’ van Hardwell feat. Harrison.

Twee keer de beste dj van de wereld, twee uitverkocht concerten in de Ziggo Dome en nog steeds geen top 10-notering in ons land. Dat staat er op de C.V. van Hardwell. ‘Zero 76’ was zijn grootste hit (#19 in 2011), dat ook nog een nummer van Tiësto was. Gaat het met ‘Sally’ dan eindelijk gebeuren voor Hardwell’?

rugby

Voor de vocalen riep hij de hulp in van Harrison Shaw, kortweg Harrison. Niet de eerste de beste, maar iemand die al werkte met Steve Aoki, David Guetta en Laidback Luke. De Britse Harrison was op weg naar een veelbelovende carrière in rugby, toen het noodlot toesloeg: hij raakte zodanig gewond dat hij het rugby moest opgeven. Daarop verlegde hij zijn aandacht naar de muziek, eerst in cafés, maar later ook op dancepodia. Toen hij een nummer stuurde naar DJ Chuckie, die het een heel goede track vond, gingen meer deuren voor Harrison open. In augustus 2012 verscheen zijn debuutalbum.

‘Sally’ is afkomstig van het album United We Are van Hardwell,  dat afgelopen vrijdag verscheen. Op die dag startte zijn wereldtournee in een uitverkocht Ziggo Dome.
Om zijn jonge fans (onder de 18 jaar) ook tegemoet te komen, begon het concert al om half 7 en duurde tot half één. Alleen jongeren boven de 18 jaar mochten alcohol drinken. Zaterdag waren de ‘oudere’ fans aan de beurt en duurde het feestje tot vier uur zondagochtend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten