zondag 21 juni 2015

deel Swedish House Mafia komt naar Nederland

#86 Axwell /\ Ingrosso: Sun Is Shining

Toen Axel Hedfors (Axwell) en Sebastian Ingrosso (Ingrosso) nog samen met Steve Angello deel uitmaakten van the Swedish House Mafia, waren ze succesvoller als nu. Slechts zes hits scoorde het collectief, maar de helft daarvan eindigde wel in de top 10, met in 2010 een #1-notering voor ‘Miami 2 Ibiza’ vs Tinie Tempah. Dat zijn noteringen waar Axwell /\ Ingrosso alleen nog maar van kunnen dromen! Hun eerste samenwerking, ‘On My Way’, kwam in mei 2014 niet verder dan de 82e plaats en ook ‘Sun Is Shining’, nieuw op #86, zien we niet veel hoger komen.

naar Nederland

In oktober komen Axwell /\ Ingrosso naar ons land voor een optreden tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), dat van 14 tot en met 18 oktober wordt gehouden. Het is het eerste optreden van de twee sinds de afscheidstournee in 2012 van the Swedish House Mafia. In vijf dagen komen meer dan 2200 dj’s en muzikanten naar Amsterdam voor een optreden op één of meer van de 350 dancefeesten die dan worden georganiseerd. Tegen die tijd moet het debuutalbum van Axwell /\ Ingrosso in de (digitale) schappen liggen.

Ijslollies met alcohol

Voor het geld hoeven de twee dj’s het al lang niet meer te doen. Samen verdienden ze vorig jaar 19,4 miljoen EURO, waarvan Axwell 8,8 miljoen en Ingrosso er 10,6 voor zijn rekening nam. De twee springen er verstandig mee om door te investeren in een Italiaanse rode wijn en twee Italiaanse restaurants in Stockholm. Daarnaast zijn ze bezig met het ontwikkelen van een ijslollie met alcohol, met de naam N’Ice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten