zondag 6 september 2015

Delaney Jane wilde actrice worden

#85 Oliver Heldens & Shaun Frank feat. Delaney Jane: Shades Of Grey

Zijn samenwerking met de Britse Becky Hill in ‘Gecko (Overdrive)’ leverde Oliver Heldens vorig jaar een Britse #1-hit op. Voor ‘Shades Of Grey’ ging de Rotterdamse dj in zee met twee Canadezen: Shaun Frank en Delaney Jane.

Voordat Shaun Frank (7 juni 1993) de dancemuziek indook, was hij de frontman van de Canadese rockband the Envy. Tijdens een tournee van de band door Azië, ontstond de liefde voor elektronische muziek. Sinds 2012 worden zijn nummers opgepakt door de grote dj’s van de wereld en maakte hij tracks voor onder andere Nicki Romero en Kiesza.

Gelukkig nieuwjaar!

De eerste ontmoeting met Oliver Heldens vond plaats op oudjaar 2014. Heldens deed een  optreden in Toronto, en Frank ging kijken. Het contact klikte en een tijdje later ging Heldens langs bij Frank. Daar hoorde hij de basis van het nummer ‘This Could Be Love’ met zang van Delaney Jane, waarmee Frank al geruime tijd samenwerkt. Binnen vier weken maakten Heldens en Frank de track verder af.

Delaney Jane (Waterloo, Zuid-Ontario, 17 april 1992) speelt al sinds haar elfde gitaar. Op haar achttiende begon ze in Toronto aan een studie acteren. Ze kwam er echter snel achter dat het niks voor haar was. Ze ging terug naar Waterloo en speelde in diverse bandjes. In september 2013 ging ze opnieuw naar Toronto, nu voor een studie aan de kunstacademie. Aan het einde van het schooljaar, in maart 2014, sloot ze een contract met Spinnin’ Records.

Volgende week ontmoet ze Tiësto, die een edit maakte van het nummer ‘L’Amour Toujours’ van Dzeko & Torres feat. Delaney Jane.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten