zondag 6 december 2015

Chris Martin voor even terug bij zijn ex-vrouw

#54 Coldplay: Everglow      *** hoogste eerste weeks ***

‘Adventure Of A Lifetime’ van de Britse band Coldplay stijgt in de vierde week naar de 19e plaats. Het nummer zal vermoedelijk volgende week nog wat verder doorstijgen, want vrijdag verscheen het zevende studioalbum A Head Full Of Dreams. ‘Everglow’ is uitgebracht als promotienummer, waarop Chris Martin zingt met zijn ex-vrouw Gwyneth Palthrow, die daar  geen credit voor krijgt. Overigens zullen volgende week niet veel meer nummers van het album een notering krijgen in de Single Top 100, want na Adele (met 25), staat ook het album van Coldplay niet op Spotify. En alleen met downloads red je het niet.

3 opmerkingen:

 1. Hoe komt het dat het album van Coldplay nog niet in de album top 100 staat? Ik dacht dat Adele en Marco Borsato ook op vrijdag uitkwamen en wel meteen een notering hadden. Heeft dit met voorverkoop o.i.d. te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Robert, het album van Coldplay is vrijdag 4 december uitgekomen, dus kan pas de komende week een notering krijgen. De albums van Adele en Marco Borsato kwamen op 20 november uit en kregen de week daarop hun notering.

  de Megaman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oké dan had ik me een week vergist, bedankt voor de verduidelijking!

  BeantwoordenVerwijderen