zondag 27 november 2016

Mark Morrison zong partij opnieuw in van zijn hit Return of the Mack

#62 Nevada feat. Mark Morrison & Fetty Wap: The Mack

Twintig jaar geleden, in 1996, debuteerde de Britse zanger Mark Morrison met ‘Return Of The Mack’ dat bij ons tot de zesde plaats kwam. Sindsdien is het nummer meerdere keren gesampled, maar tot een hit kwam het nooit.

Mark Morrison zong partij opnieuw in

Het idee om ‘Return The Mack’ van Mark Morrison te gebruiken, kwam van Dani, de manager van de Zweedse producer Nevada. Dani stuurde het nummer naar Nevada, die er mee aan de slag ging.
Vervolgens benaderden de twee Mark Morrioson om het nummer opnieuw in te zingen. Wat toen nog miste was een grote artiest van nu, en dat werd Fetty Wap, die hits scoorde met onder andere David Guetta & Sia.

Nevada (25) is afkomstig uit de Zweedse hoofdstad Stockholm. De kneepjes van het muziekvak leerde hij in Nashville, Tennessee. Twee jaar lang schreef hij nummers voor anderen, waarbij hij in aanraking kwam met house, hiphop en elektronische muziek.


Nevada weet ook al wat zijn volgende project wordt. Hij is een groot fan van AC/DC en wil dan ook heel graag ‘Thunderstruck’ van de hardrockband aanpakken. We zijn benieuwd of Nevada dan ook de huidige zanger Brian Johnson zover krijgt om het in te zingen, want Bon Scott, de originele zanger, leeft niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten