zondag 5 maart 2017

Ed Sheeran al acht weken ongeslagen aan kop

#1 Ed Sheeran: Shape of You
    *** achtste week op #1 ***

Voor de achtste week is ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran de bovenste beste in de Single Top 100. In al die acht weken is het aantal streams niet beneden de 2 miljoen geweest. Met ruim 17 miljoen streams is het nummer nu het op 24 na meest gestreamde liedje. Het meeste aantal streams, ruim 40 miljoen, is voor ‘One Dance’ van Drake feat. Wizkid & Kyla, dus ‘Shape Of You’ heeft nog even te gaan. Overigens staat ‘Thinking Out Loud’ van Sheeran op de vijfde plaats, met bijna 29 miljoen streams.
In de aanloop naar de release van zijn derde album ÷ (Divide), afgelopen vrijdag, blijken oudere singles van Ed Sheeran het nog steeds goed te doen:
#73 (98) Thinking Out Loud
#92 Photograph (op herhaling)
‘Castle On The Hill’ van zijn nieuwe album, stijgt in de achtste week terug de top 10 in, naar de achtste plaats, terwijl ‘How Would You Feel (Paean)’ van het album twee plaatsen zakt en op #30 uitkomt. En ook in de Album Top 100 staat Sheeran meerdere keren genoteerd, Zie de albumsnippers.

Overigens zullen deze vijf noteringen verbleken bij het aantal volgende week, want bij die vijf komen dan de overige dertien nummers (deluxe editie) van het album bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten