zondag 16 april 2017

solohit Harry Styles brengt einde 1D dichterbij

#28 Harry Styles: Sign Of The Times

Terwijl Niall Horan en Louis Tomlinson, twee van zijn maatjes in One Direction (1D) vrij snel de studio indoken, heeft Harry Styles het rustig aangedaan tijdens de (tijdelijke) pauze van de band. Harry legde zich toe op acteren en kreeg de rol van Alex in de oorlogsfilm ‘Dunkirk’, die vanaf 20 juli in de Nederlandse bioscopen is te zien.

single + album

Twee maanden daarvoor, op 12 mei, verschijnt zijn album Harry Styles. ‘Sign Of The Times’ is daarvan de eerste single en zeer goed ontvangen. Een maand later loopt de voorlopige pauze die in januari 2016 begon en die zo’n achttien maanden zou duren, af. De vraag is echter of de vier heren dan zin/tijd hebben om met elkaar verder te gaan. Zeker gezien het te verwachten succes van het album van Harry Styles, ziet dat er niet echt goed uit voor de toekomst van 1D.
Want succes heeft Harry Styles zeker. Hoewel ‘Sign Of The Times’ bij ons slechts binnenkomt op de 28e plaats, scoort hij er in de Britse hitparade zijn eerste solo #1-hit mee. Met 1D scoorde hij er vier (bij ons ééntje). Met een #1-notering voor ‘Sign Of The Times’ is Harry het eerste huidige 1D-lid die dat lukt. Wel scoorde voormalig 1D-lid Zayn Malik al in 2016 een #1-hit met ‘Pillowtalk’ (#9 bij ons).

Huidig lid Louis Tomlinson bereikte met ‘Just Hold On’’ met Steve Aoki een tweede plaats (#27 bij ons). En ‘This Town’ van collega Niall Horan kwam daar tot #9 (bij ons tot #24).
Liam Payne is nu nog het enige 1D-lid die nog geen solocarrière heeft opgestart. Payne is op 22 maart vader geworden van een zoon, dus dat zal ook nog wel even duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten