maandag 5 juni 2017

Martin Garrix helpt Troye Sivan aan grootste hit

#29 Martin Garrix & Troye Sivan: There For You

In één klap scoort Troye Sivan Mellet met ‘There For You’ zijn grootste hit. Mellet, geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika, scoorde nog maar twee keer eerder. Met ‘Happy Little Pill’ (#85 in 2014) en met ‘Youth’ (#78 in 2016). Er zat dus al vooruitging in. ‘There For You’ maakte Mellet met onze eigen Martijn Gerard Garritsen ofwel Martin Garrix. Wellicht dat het nummer de springplank wordt voor Mellet, vandaag maandag 22 jaar geworden, naar nog groter succes.

geen Justin Bieber weer

Afgelopen zaterdag stond Martin Garrix op de Mainstage van het Pinkpop festival in Landgraaf. Even daarvoor had zijn vriend Justin Bieber zijn optreden afgerond. Jan Smeets, directeur van Pinkpop zei over dat optreden: “Het was afschuwelijk, meer een act voor op het Songfestival. Bovendien jammer dat er geen samenwerking was tussen Garrix en Bieber op het podium. Er was tijd voor gereserveerd, maar ik geloof dat Justin Bieber toen al lang weer vertrokken was.”

maar wel Martin Garrix

Over Martin Garrix niets dan lovende woorden: Smeets: “De show was een stuk beter. Daarnaast blijkt deze jongen ontzettend aardig te zijn. Wat een leuke vent, heel nuchter en alle tijd voor een praatje. Ik zou hem zo als zoon willen!” Het optreden van Justin Bieber was het enige optreden dat volledig was uitverkocht, maar kostte dan ook een getal met zes nullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten