zondag 27 augustus 2017

CNCO zit vast aan vijfjarig contract

#100 CNCO & Little Mix: Reggaetón Lento (remix)

Sinds oktober 2016 is de videoclip van ‘Reggaetón Lento(Bailemos)’ door CNCO meer dan 1 miljard keer aangeklikt. Toch werd het Spaanstalige nummer voornamelijk in Latijns Amerikaanse gebieden een hit.
Om nu ook voet aan de grond te krijgen in Engelstalige gebieden, werd het populaire Britse dameskwartet Little Mix benaderd en werd het nummer opnieuw ingezongen, nu in het Engels. Nu lijkt het wel te lukken, want in de Britse hitparade reikte ‘Reggaetón Lento (remix)’ van CNCO & Little Mix tot de vijfde plaats. Bij ons begint het nummer helemaal onderaan op #100.

boyband

CNCO is een boyband uit Miami, Florida, bestaande uit Christopher Bryant Vélez Muñoz (21, uit New Jersey), Richard Yashel Camacho Puello (20, uit New York), Joel Dylan Pimentel De León (18) uit Hesperia, Californië), Erick Brian Colón Arista (16, uit Havana, Cuba) en Zabdiel de Jesús Cólon (19, uit Bayamón, Puerto Rico). Op 13 december 2015 wonnen de jongens, de eerste editie van de talentenjacht ‘La Banda’, waar ze de naam CNCO (Spaans voor vijf) kregen.

vijf jaar vast

‘La Banda’ was het zoveelste idee van Simon Cowell (onder andere jurylid Idols, X Factor, American Idol), die het opzette met latinzanger Ricky Martin. Na het winnen van ‘La Banda’ ging CNCO op tournee met Martin en bracht diverse singles en één album uit. Daar zal het niet bijblijven, want met het label Sony Music Latin is een vijfjarig contract afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten