zondag 27 augustus 2017

Marshmello ontmaskerde per ongeluk zichzelf

#81 Marshmello feat. Khalid: Silence

Na ‘Location’ (#78 in april) en ‘Rollin’ met Calvin Harris (#58 in mei) scoort de 19-jarige Khalid Robinson uit El Paso, Texas met ‘Silence’ zijn derde notering in nog geen half jaar tijd. Tevens betekent de notering van ‘Silence’, de eerste hit voor de Amerikaanse
Marshmello, die tijdens optredens een Marshmello-masker draagt.

Foutje, bedankt!

Lange tijd wist Marshmello zijn ware identiteit verborgen te houden. Er waren wel vermoedens om wie het ging, maar een bevestiging in de vorm van een foto was er nog niet. Die kwam er tijdens een live videostream op 3 juni via het Instagram van Marshmello.. Bij het filmen was hij even zonder masker te zien in een spiegel en had iemand anders zijn masker op het hoofd. Uit de beelden bleek dat het ging om Chris Comsworth (Philadelphia, 19 mei 1992) ofwel Dotcom. Weg illusie.

Marshmello is niet de enige dj die optreedt met een masker op zijn hoofd. Daft Punk en
Deadmau5 gingen hem reeds voor. Van beiden is de identiteit ook bekend, alleen van Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, de mannen achter Daft Punk, zijn geen recente foto’s. Ook Nederland kent zijn eigen band met maskers: de Haagse band de Kraaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten