zondag 22 april 2018

Bad Bunny maakt zijn debuut

#62 Cardi B, Bad Bunny & J Balvin: I Like It

Na de hoge binnenkomst vorige week van het album Invasion Of Privacy van Cardi B, zakt het album deze week naar de tiende plaats. Tegelijk scoort Cardi B met ‘I Like It’ haar vijfde hit. Ze wordt daarbij geholpen door Bad Bunny & J Balvin. Voor Balvin is het nummer ook zijn vijfde notering, maar voor Bad Bunny is ‘I Like It’ zijn debuut. Dus tijd voor een korte kennismaking.
Als Benito Antonio Martínez Ocasio kwam Bad Bunny op 10 maart 1994 ter wereld in San Juan, Puerto Rico. Hij brak zijn studie audiovisuele communicatie af voor een carrière in de muziek. In Latijs-Amerikaanse landen heeft hij redelijk veel success. In 2017 was Bad Bunny te horen op ‘Mayores’ van Becky G. In datzelfde jaar nam hij met J. Balvin em Prince Royce feat. Mambo Kingz & DJ Luian, het nummer ‘Sensualidad’ op. DJ Luian was de ontdekker van Bad Bunny.

sample

‘I Like It’ van Cardi B, Bad Bunny & J Balvin bevat een sample van het gelijknamige nummer van Pete Rodriguez uit 1967. In de jaren ’90 namen the Blackout All-Stars het nummer onder de titel ‘I Like It’ op voor de film ‘I Like It Like That’. The Blackout All-Stars was een groep bestaande uit de Latin artiesten Ray Barretto, Sheila E., Tito Puente, Tito Nieves, Paquito D'Rivera, Dave Valentin en Grover Washington, Jr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten