maandag 27 augustus 2007

Beyoncé: vuurwerkramp en nipplegate

Beyoncé: Green light (77)

Beyoncé Knowles krijgt van ons het groene licht voor al weer haar dertiende solohit. Het is de opvolger van ‘Listen’, die in maart op #18 eindigde. Haar grootste hit onder eigen naam is tot nu toe ‘Beautiful liar, samen met Shakira, die eind april een weekje op #1 stond. Met haar groep Destiny’s child scoorde ze zestien hits, maar bleef ze tot drie keer toe op een tweede plek steken.

Beyoncé heeft inmiddels haar eigen vuurwerkramp én haar eigen nipplegate. Vorige maand liep een concert in St. Louis lichtelijk uit de hand, toen bij het spectaculair bedoelde openingsnummer een stuk vuurwerk in de eerste rij van het publiek terechtkwam. Twee concertgangers raakten licht gewond en moesten naar het ziekenhuis. Beyoncé was er zo van geschrokken, dat ze na afloop van het concert op bezoek ging bij de pech-/ geluksvogels.

Nog meer geluksvogels waren aanwezig bij de presentatie van Beyoncés kledinglijn Dereon. Tijdens een opnieuw spectaculair optreden floepte haar topje omhoog, waardoor de bezoekers meer vlees te zien kregen dan eigenlijk de bedoeling was…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten