maandag 17 december 2007

Kus houdt van tradities

Kus met Dieneke: Wereld van geluk (85)

Het is inmiddels een traditie aan het worden: een kerstsingle van Kus. In 2005 kwamen ze met ‘Wat ik wil met kerstmis… ben jij!’ feat. Chris & Viviënne (#2). Vorig jaar zongen ze ‘Kon het elke dag maar kerstmis zijn’ met René Froger, Chris & Viviënne (ook #2).



Dit jaar werken ze op kun kerstsingle samen met de veertienjarige Dieneke Van Gerrewey uit het Vlaamse Lokeren, winnares van het Nickelodeon-programma ‘Superster – the battle’. De voorgaande kerstsingles waren Nederlandstalige covers (van ‘All I want for christmas’ (Mariah Carey) respectievelijk ‘Santa Claus is coming to town’ (dat het bekendst is geworden in de uitvoering van Bruce Springsteen)). Dit jaar maakten Erik van Tijn en Jochem Fluitsma een Nederlandse versie van ‘My only wish this christmas’ van Britney Spears uit 2006.

En de meiden zetten nog een traditie voort, want na ‘Warchild’ in 2005 en ‘KiKa’ in 2006, gaan ook de opbrengsten van ‘Wereld van geluk’, hun twaalfde notering, naar een goed doel. Dit jaar is dat ‘Stichting de Opkikker’, die verwendagen verzorgt voor langdurig zieke kinderen en hun families.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten