woensdag 19 december 2007

midweek: Rihanna keert terug; Paul met kerst op #1

We gaan weer even koffiedik kijken: in de Single Top 100 van komende vrijdag verwachten we een terugkeer aan de top voor Rihanna. Haar single verkoopt maar nét iets minder dan de huidige #1, 'Één wereld' van Jeroen van der Boom. De verwachting is echter dat haar download een stuk beter loopt, zodat ze, alles samengeteld, Van der Boom uiteindelijk ruim kan passeren. Het zou de derde week aan kop gaan betekenen voor 'Don't stop the music'.

Verderop in de lijst verwachten we een ´Goeiemoggel´-hype: the Happy hour crew is op weg naar de top 10 en de SMS´ers komen binnen. Andere binnenkomers zijn naar alle waarschijnlijkheid Jelmer (met ´Klein, stoer en boer´), Ian Oliver feat. Shantel(met ´Bucovina´) en Antibazz vs. DJ A.L.E.X. (met ´We like marijuana´).

In de Album Top 100 van aanstaande vrijdag kan Paul de Leeuw zijn leidende positie behouden. Drie dames zijn in de achtervolging, maar een bedreiging voor het ´Symphonica´-concert van De Leeuw zijn ze voorlopig niet. Katie Melua gaat waarschijnlijk naar #2 stijgen, met Anouk en Trijntje Oosterhuis daar vlak achter. De kerstinkopen zijn al zo´n beetje gedaan, dus spectaculaire nieuwkomers verwachten we niet.

Kijk komende vrijdag op deze plek en zie of de voorspellingen van de Megaman juist zijn!

1 opmerking:

  1. Koffiedik kijken inderdaad. 'Goeiemoggel'-hype; dacht 't niet ! Antibazz op 100 misschien. Tuurlijk Rihanna bovenaan. Vorige week was gemanipuleerd.

    BeantwoordenVerwijderen