maandag 24 mei 2010

Djumbo werkt aan comeback

Djumbo: The chase (85)

Twee jaar geleden vierden Lindsy Schuman, Lotte Prijs en Svenja van Beek, alias Djumbo het vijfjarig bestaan met een aantal verjaardagsshows onder de titel ‘Jumbo Djumbo magic show’. Het was echter niet het vijfjarig bestaan van de groep, maar van de supermarktketen Jumbo. De groep werd media 2004 opgezet door Jumbo, speciaal voor de ‘Jumbo festatie’, een jaarlijkse feestweek in november speciaal voor klanten en personeel. Inmiddels weten we beter, want de meiden zijn niet één keer per jaar actief, maar gewoon het hele jaar!

Voordat ze met z’n drieën Djumbo vormden, dansten ze bij dansschool ‘Bruce Dance Factory’ in Eindhoven, waar ze deel uitmaakten van het demonstratieteam. In die tijd zongen ze ook met de liedjes mee, en toen zag/hoorde een producer daar een nieuwe meidengroep in, maar dan gericht op kinderen. Want zo’n succes als het Belgische K3 wilde hij ook wel, in Nederland miste dat nog. Dus bedacht hij Djumbo, en nam met hen het liedje ‘Hide and seek (pak me dan)’ op. Het nummer werd gelanceerd op het ‘Fox kids jaarfeest’ op 22 augustus 2004, en toen was er geen houden meer aan.

Met ‘The chase’, hun dertiende single en elfde notering, hopen ze hun comeback te maken. Het nummer is de voorloper van het gelijknamige album dat volgende maand verschijnt, waarop twaalf nummers staan, waarvan tien nieuwe. Ook gaan ze weer het land in met hun nieuwe theatershow ‘Magic Party’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten