maandag 14 juni 2010

Antonio moest eerst zangles nemen

Antonio: Geef me nog een kans (97)

Opgroeien in een woonwagenkamp blijkt een vruchtbare plaats te zijn voor muzikanten. De bekendste is natuurlijk Frans Bauer, maar de laatste jaren zijn daar meer voorbeelden van. Dit jaar alleen al drie en daar komt deze week nog eentje bij. Die drie zijn Liesbeth Raaijmakers, Jan Spijkerman en Gerit Vos. Deze week kan Antonio daaraan worden toegevoegd met zijn plaatje ‘Geef me nog een kans’.

Antonio is op 1 juni 1970 geboren in een woonwagenkamp in Ede. Hij verhuisde naar Veenendaal en op zijn twaalfde zong hij de liedjes mee van Willeke Alberti. Antonio deed mee aan diverse talentenjachten en werd in 1996 professioneel zanger. Maar pas echt serieus werd het toen hij Hans Mortel ontmoette, die arrangementen maakt voor onder andere Marianne Weber en … Frans Bauer! Na het beluisteren van een demo van Antonio, adviseerde Hans hem om eerst eens zangles te nemen. Dat deed Antonio en drie maanden later stond hij weer in de studio, maar nu om zijn eerste single ‘Dit is de laatste nacht’ in te zingen.

Naast zingen, heeft Antonio een eigen bedrijf, Antonio entertainment en is hij op dinsdagmiddag van 2 – 5 uur te beluisteren bij Radio Atlantis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten