maandag 18 oktober 2010

Ron van den Beuken verschuilt zich weer

Clokx: Catch your fall (87)

Achter Clokx zit dj/producer Ron van den Beuken (Horst, 10 april 1970), waarmee hij in 2003 de hit ‘Clokx’ scoorde (#52). Daarnaast bracht Ron singles uit onder de naam Ron van den Beuken pres. Clokx. Toch is Clokx slechts één van de vele gedaanten waaronder Ron nummers uitbrengt. In 2007 en 2008 scoorde hij twee hits met de act King Amir, die hij vormde met Niels van de Zande. En al in 2004 scoorde hij samen met Sam Sharp (= Sander van Doorn) een hit met ‘Twister’ (#40). Maar de meeste noteringen boekte Ron als … Ron van den Beuken: vijf stuks met als grootste ‘Sunset’ (#22 in 2005).

Voor ‘Catch your fall’ heeft hij dus weer zijn alter ego Clokx gebruikt. Op het nummer, dat veel weg heeft van ‘When love takes over’ van David Guetta feat. Kelly Rowland, zingt een zangeres. Helaas hebben we nog niet kunnen achterhalen wie dat is. Als jij het al wel weet, laat het ons dan ook even weten. Alvast bedankt!

Overigens is Ron van den Beuken ook de componist van het nummer ‘Flame’, dat eerder dit jaar een hitje was voor Jacqueline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten