maandag 29 november 2010

Carlo Boszard draagt de TV Kantine

TV Kantine: Aan de schijt! (50)

Op vrijdag 22 oktober won het RTL4 programma de Gouden Televizierring. Het programma, waarin bekende mensen uit binnen en buitenland gepersifleerd worden, ging op 12 november het derde seizoen in. De meeste typetjes worden gedaan door Carlo Boszhard (tevens de drijvende kracht) en Irene Moors. Zij deden dat ook al in ‘Pittige tijden’, parodie op ‘GTST’ en onderdeel van het kinderprogramma ‘Telekids’ in de jaren ’90. Later bleven ze typetjes spelen in hun eigen programma ‘Life & cooking’. Tegenwoordig presenteren de twee het middagmagazine ‘Life4you’.
In de aflevering van 12 november van de TV Kantine zong Carlo Boszhard (Amsterdam, 26 juni 1969), het liedje ‘Aan de schijt!’, dat een parodie is op het nummer ‘Majesteit’, de WK voetbalhit van Guus Meeuwis & Youp van het Hek (#2 in juni). Zelf maakte de TV Kantine het voetbalnummer ‘Holland is ...’, waarbij Carlo voor René Froger speelde en Irene de rol van Kim Holland deed. Het nummer haalde het net niet. Beter verging het ‘Fienger fienger fienger’ dat de twee als Marc Forno feat. Kim Holland opnamen tijdens het Carnaval en de 50ste plaats bereikte. En op die positie start ‘Aan de schijt!’.

Hoe Youp van het Hek over deze parodie denkt, is niet bekend. Maar Guus Meeuwis liet weten het filmpje heel leuk te vinden en het al zo’n twintig keer te hebben bekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten