maandag 29 november 2010

David Guetta komt met derde versie van zijn album ‘One love’

David Guetta feat. Rihanna: Who’s that chick? (31)

Alles wat David Guetta aanraakt verandert in goud, maar voor Rihanna geldt dat ook, dus beide artiesten zijn aan elkaar gewaagd! Het was dus een kwestie van tijd dat beide samen iets zouden gaan doen, maar deze week is het zover met ‘Who’s that chick?, binnen op #31. Daarmee staat Rihanna tegelijk met drie nummers genoteerd. Op #6 staat ‘Only girl (in the world)’ en op #67 staat ‘Love the way you lie’ van Eminem feat. Rihanna. Ook David Guetta heeft meerdere hits in de lijst staan; op #79 staat het nummer ‘Club can’t handle me’ van Flo rida feat. Guetta. Aan dat nummer en ‘Who’s that chick?’ zit nog een Nederlands tintje, want aan beide nummers heeft ‘onze’ Georgio Tuinfort meegeschreven!
‘Who’s that chick?’ is een nieuw nummer van David Guetta en staat niet op zijn album ‘One love’. Ook hier moeten we zeggen stond, want inmiddels is het nummer aan het album toegevoegd, dat nu de titel ‘One more love’ heeft meegekregen en een dubbelcd is geworden. Het is al de tweede keer dat er een andere versie van ‘One love’ verschijnt. In augustus verscheen het album met een aantal remixen en ‘Acapella’, de hit van Kelis, die geproduceerd is door de Franse dj/producer.

Bij ‘Who’s that chick?’ zijn twee videoclips gemaakt, een dag en een nachtversie, gebruikt ter promotie van het muziekevenement ‘Late night’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten