zondag 12 december 2010

Rob van Daal stopt in 2012

Rob van Daal feat. Ivan: Leef en geniet (73)

Op ‘Leef en geniet’ wordt Rob van Daal bijgestaan door rapper/danser Ivan. De twee kennen elkaar van een optreden tijdens de Nightlife awards, waar Rob aan Ivan liet weten zijn raps oké te vinden. Bij toeval zei hij ook nog onder de indruk te zijn van het duo Elastic double in ‘Holland’s got talent’. En wat wil het toeval? Ivan kende de twee, en daarmee was de basis voor de single ‘Leef en geniet’ gelegd. Elastic double heeft een voorname rol in de clip bij het nummer.
Ivan Paulovich (Wit Rusland, 3 oktober 1989) begon op zijn zevende met latin/ballroom dansen. Twee jaar later verhuisde hij naar Wallonië en drie jaar daarna naar Antwerpen. Ivan deed aan diverse danswedstrijden mee en won er een aantal, zowel in België als in Nederland. In 2008 won Ivan de Nederlandse versie van ‘So you think you can dance’, dat hem een rol opleverde in de musical ‘Footloose’ en een dansopleiding in de Verenigde Staten. Sinds dit jaar is hij de vaste choreograaf en dansleraar van de Doenja kids, waarmee hij eind november optrad tijdens het dance4life Event.

onthullingen

Leef en geniet’ is de dertiende hit van Rob van Daal én één van de laatste. Onlangs maakte hij tijdens de opnames van het tv-programma ‘De reünie’ bekend in 2012 te stoppen, want ‘er is meer in het leven dan de clown uithangen’. Rob (Raamsdonksveer, 22 februari 1962) heeft de afgelopen zeventien jaar alle feesttenten en discotheken gezien. Wensen heeft hij eigenlijk niet meer, want hij doet alles waar hij zin in heeft. Na 2012 zal hij een boekje opendoen over het artiestenleven in Nederland. Rob: “Ik zal de enige zijn die straks vertelt hoe het echt in elkaar steekt. Wat ik in de kleedkamers allemaal heb gehoord! Wat mensen doen om op de kaart te komen! Er zit zoveel omheen”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten