zondag 10 juli 2011

Miss Montreal neemt album op in Nashville

Miss Montreal: Wish I could (31)

Ook Sanne Hans, Miss Montreal dus, heeft een extraatje voor haar fans als je haar nieuwe single ‘Wish I could’ download. Geen High tea (zoals bij Marco de Hollander, zie onder #90), maar kaarten voor een nog geheim exclusief concert. Alleen downloads via iTunes gelden en afgelopen donderdag waren er nog zo’n 400 kaarten over. Dus wees er snel bij, want op = op!

De fans hebben gehoor gegeven aan haar oproep en begin deze week leek het er even op dat ‘Wish I could’ binnen zou komen in de Top 20. Uiteindelijk is het een 31ste plaats geworden, ook niet slecht. En het werd wel een keer tijd voor een hit voor Miss Montreal, want de voorlaatste dateert van juni 2010: ‘Swing the night away’, dat tot #23 kwam. ‘Wish I could’ schreef Sanne in maart nadat haar verkering uitging en ze het even niet meer wist. ‘Wish I could’, ik wou dat ik het wist, ontstond toen en schreef ze met een vriend uit Amerika.

Nashville

In mei heeft ze het nummer in Nashville opgenomen. En het blijft niet bij een single, want Sanne is druk bezig met het derde album, dat half januari wordt uitgebracht. Daarvoor gaat ze met haar groep in november naar Nashville om het daar op te nemen. Voor januari verschijnt nog een single, en dat wordt waarschijnlijk niet ‘I am a hunter’, dat te horen was bij ‘Giel’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten