zondag 10 juli 2011

Zanger Arjon gaat met twee dj’s door de knieën

Arjon ft. DJ Willem de Wijs & Feest DJ Bas: Zakka zakka (78)

Zakka zakka’ is de eerste van drie nummers die Arjon dit jaar zal uitbrengen. Die afspraak heeft hij eerder dit jaar gemaakt met Berk Music, nadat hij in de clubs veel succes had met het nummer ‘Ik hou van alle vrouwen’, origineel van Hans de Booy.

Daarvoor had Arjon Oostrum (Sleeuwijk, 26 september 1979), zoals hij volledig heet, al zo’n vijf singles uitgebracht. Arjon is begonnen met zingen op een verjaardagsfeest en kwam via via in contact met producer/componist Kees Tel, die een aantal nummers voor hem schreef. In 2005 resulteerde dat in het nummer ‘Sla je slag’. Daarna heeft Arjon ook zelf nummers geschreven, waaronder het lied van de voetbalclub ‘Good luck’.

De samenwerking met Feest DJ Bas is voor het eerst, maar met DJ Willem de Wijs, alias DJ Willem de V, nam Arjon vorig jaar de kraker ‘Daar aan die Costa É É É’ op. Willem de Wijs (Raamsdonksveer,10 augustus 1986) wilde al op jonge leeftijd de muziek in. Dat kwam door zijn vader, zijn grote voorbeeld, die ook in de muziek zit. Op zijn veertiende werd Willem gevraagd om bij alle thuiswedstrijden van de voetbalvereniging te komen draaien. Daarna volgden diverse cafés en discotheken. Inmiddels is hij één van de vaste dj’s in ‘Hof van Holland’ op Kreta.

In diezelfde discotheek zal je ook Feest DJ Bas tegenkomen, die eigenlijk gewoon Basjan Munten heet, geboren op 28 oktober 1983 in Papendrecht. Basjan is al vanaf zijn elfde bezig met muziek, dat begon met een koptelefoon, een cassetterecorder en een microfoon. Twee jaar later draaide hij de plaatjes op schoolfeesten en het kon dus niet uitblijven dat ook hij in menige kroeg, café en discotheek belandde. Dat was slechts een springplank naar het grote werk: resident dj in ‘Hollywood Music hall’ in Rotterdam. Sinds 2007 heeft Feest DJ Bas zijn eigen bedrijf. Daarnaast is hij een verdienstelijk keeper in het zaterdagvoetbal, en zal hij het komende seizoen spelen voor VVV Kozakkenboys. In de zomer wordt er toch niet gevoetbald en kan hij met zijn vrienden draaien op Kreta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten