zondag 27 november 2011

Marianne Weber evenaart zichzelf

Marianne Weber: Vraag me niet waarom (45)

In 1997 scoorde Marianne Weber haar eerste #1 met ‘De regenboog’, in duet met Frans Bauer. In datzelfde jaar scoorde ze twee andere hits, waarmee het totaal op drie kwam. De afgelopen jaren scoorde ze diverse hits, maar drie in één jaar, dat kwam er niet meer van. Tot dit jaar, want met ‘Als de rozen weer in bloei staan’ (#21 in april), ‘Amore’ (#26 in juli) en ‘Vraag me niet waarom’ (binnen op #45), heeft ze er weer gescoord, waarmee ze het jaar 1997 evenaart. 2011 is tevens het jaar waarin ze brak met haar vaste tekstschrijver Emile Hartkamp.

Op 5 december viert Marianne niet alleen de verjaardag van Sinterklaas, maar ook haar eigen. Ze wordt dan 56 jaar. ‘Vraag me niet waarom’, haar 27e notering, is de derde single van haar album ‘Jouw lach’, #66 in de albumlijst.

1 opmerking:

  1. JaJa Marianne is nog lang niet afgeschreven hoor,ze zingt nog steeds prachtige nummers,en mede dankzij haar zoon Jeff is het weer een geweldig album geworden,we hrebben er lang op moeten wachten maar het is het wachten waard,dat blijkt maar weer,Marianne je bent TOP.Groetjes Patty uit Haarlem

    BeantwoordenVerwijderen