zondag 29 januari 2012

The Asteroids galaxy tour kan het ook zonder reclame

the Asteroids galaxy tour: Heart attack (81)

De afgelopen week was ‘Heart attack’ van de Deense Asteroids galaxy tour Megahit op 3FM. Het nummer is de opvolger van ‘The golden age’ dat ook in de lijst staat, in de zevende week gezakt van 52 naar #56. Dat nummer is nog afkomstig van het eerste album ‘Fruit’ uit 2009. ‘Heart attack’ komt van het tweede album ‘Out of frequency’ dat afgelopen weekend verschenen is.

The Asteroids galaxy tour klinkt als een band, maar bestaat slechts uit twee personen: Mette Lindberg (zangeres) en Lars Iversen (producer). Live pakken ze echter uit als een volwaardige band en dat kun je zelf zien tijdens hun Nederlandse tour.

reclame

Nog voordat het duo in 2009 hun eerste album ‘Fruit’ uitbracht, werd hun nummer ‘Around the bend’ gebruikt in een commercial voor de Ipod. En ook ‘The golden age’ was geliefd bij reclamemakers, en belandde in een spot van Heineken.

cover

Iedere werkdag ontvangt dj Giel Beelen artiesten in de 3FM studio. Zij doen hun eigen liedje en eentje uit de hitparade. Afgelopen dinsdag was Tim Knol te gast en hij deed een zeer verrassende uitvoering van ‘Heart attack’. Zo kan het nummer dus ook klinken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten