zondag 23 september 2012

Gers Pardoel zingt titelsong familiefilm

Gers Pardoel en Doe maar: Liever dan lief (17)

Uit de Hitflits van deze week bleek al dat er deze week veel Doe maar in de lijsten staat. In de Album Top 100 zijn eersteweeks noteringen van Doe maar en Anderen (‘De Limmen tapes/ Versies’, op #9) en Doe maar (‘De doos van Doe maar’, op #25).

Daarnaast scoort hun nummer ‘Liever dan lief’ voor de derde keer. Het origineel komt uit 1982 en stond op de elpee ‘Doris Day en andere stukken’. In 1996 werd het nummer gecoverd door Tim Immers (#11) en nu is het opgenomen door Doe maar zelf samen met Gers Pardoel. De nieuwe versie is tevens de titelsong van de film ‘Alles is familie’, opvolger van ‘Alles is liefde’ uit 2007, dat de gelijknamige #1-hit opleverde voor Bløf. In ‘Alles is liefde’, die op 22 november in première gaat, heeft Gers ook een klein rolletje.

Gelredome, here I come!


Daar blijft het niet bij, want Gers zal ook optreden tijdens de vier Symphonica in Rosso concerten van Doe maar in oktober in het Gelredome in Arnhem. Het kan dus niet meer stuk voor hem. Gers: “Ik ben al heel lang een bewonderaar van Doe Maar en denk dat ik letterlijk al hun nummers ken. Het was al tof om met hen de single ‘Liever dan lief’ te maken, maar nog toffer dat ze me hebben gevraagd mee te doen met de vier Symphonica in Rosso concerten! Ik kan niet wachten om in het GelreDome te staan met hen”. Naast Gers treden ook Frank Boeijen, Het Goede Doel, Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF De Kunst) op.

‘Liever dan lief’ is na ‘Alles gaat voorbij’ door Doe maar, Postmen en Kraantje Pappie (#21 in augustus), de tweede hitsingle van de EP ‘Versies’.

cover

O ja, 17 september was Gers te gast bij Giel om ‘Liever dan lief’ te zingen. Tevens deed hij een cover uit de hitparade van het moment en dat was ‘Million voices’ van Otto Knows. De versie die Gers er van maakte, komt waarschijnlijk binnenkort uit. Binnenkort is Gers Pardoel te zien in het KRO-programma ‘Profiel’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten