zondag 23 september 2012

Mainstreet miste The voice kids, maar gaat (misschien) vlammen op Junior Songfestival

Mainstreet: Stop the time (56)

Over ruim twee maanden, op 1 december 2012, is de tiende editie van het Junior Songfestival, dat dit keer in de Heineken Music Hall in Amsterdam wordt gehouden. De cd met alle acht kandidaten komt in de albumlijst binnen op #23. Wie daarvan ons land gaat vertegenwoordigen, wordt op 6 oktober bekend, als de finale wordt uitgezonden. Afgelopen zaterdag, 22 september 2012, was de eerste halve finale en kregen Melle met ‘Dromen’ en Mainstreet met ‘Stop the time’ de meeste stemmen. 

Aanstaande zaterdag is de tweede halve finale. Dus wie ons land uiteindelijk gaat vertegenwoordigen, is nog hoogst onzeker. Als we af mogen gaan op de hitparade, dan maakt Mainstreet met ‘Stop the time’ een grote kans. Het is namelijk het enige liedje dat voldoende is gedownload voor een notering.

The voice kids


Mainstreet zijn de vier jongens Owen Gregory Playfair (Eindhoven, 28 mei 1998), Daan Zwierink (Goor, 10 maart 1998), Nils K√§ller (Amsterdam, 15 april 1998) en Rein van Duivenboden (Waalre, 21 januari 1999). Daan deed vorig jaar mee aan de audities voor The voice kids en heeft daar de andere drie jongens ontmoet. Verder dan de voorrondes kwamen ze niet. De jongens hielden echter contact en op een dag hebben ze in Amsterdam het nummer ‘Stop the time’ geschreven, waarmee ze misschien wel gaan vlammen op het Junior Songfestival op 1 december..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten