zondag 23 september 2012

The voice of Holland *** the blind auditions (4) ***

Net als vorige week zijn er nog drie talenten over uit de drie voorgaande blind auditions van The voice of Holland. Alleen de samenstelling is iets gewijzigd: Charlotte Fisser met ‘Black horse & the cherry tree’, hield het maar één week vol, op #42. De ‘top-3’ ziet er nu als volgt uit:
#3   (-4) Sandra van Nieuwland: More
#24 (-3) Floortje Smit: Alone
#93 (48) Ivar Oosterloo: Hit me baby one more time
Afgelopen woensdag mocht Sandra optreden met Trijntje Oosterhuis in het Patronaat in Haarlem. Zulke optredens, die natuurlijk ook op YouTube verschijnen, zullen het nummer nog wel enige tijd hoog houden.

Over naar de nieuwe aanwinsten, eh aanwinst.

Gerrie van Dijk-Dantuma leerde zingen in een gospelkoor

Gerrie van Dijk-Dantuma: Grenade (62)

Van de acht liedjes die vorige week doormochten, is er maar eentje die goed genoeg was om als download uit te brengen. De gelukkige is Gerrie van Dijk-Dantuma die het nummer ‘Grenade’ van Bruno Mars (#3 in 2011) zong, dat door alle coaches werd gewaardeerd. Trijntje Oosterhuis was de eerste die toehapte en zal haar coachen, in ieder geval tot en met de  battles. Trijntje merkte nog op dat haar broer Tjeerd, wel een paar geschikte liedjes heeft liggen voor Gerrie …

Gerrie van Dijk-Dantuma, geboren in Rinsumageast als Gerrie Dantuma op 28 december 1983, woont momenteel in Stiens. Ze heeft een tijdje bij de gospelformatie Jamps uit Dokkum gezongen, alvorens ze in april 2001 zangeres werd van de gospelband Sjem, waar ze tot april 2011 bij bleef. Gerrie is na Johannes Rijpma uit Oudega, de tweede Fries die dit jaar meedoet aan the Voice. Johannes ging door na het zingen van ‘All summer long’ in de tweede blind audition en heeft Nick & Simon als coaches.


The voice (5)

Leverde de vierde blind audition nog maar één hit op, de vijfde, afgelopen vrijdag uitgezonden, zat weer boordevol talent. Van de veertien kandidaten gingen er twee niet door, maar wie van de twaalf gelukkigen volgende week kans maakt op een notering, is nog onbekend. Want vreemd genoeg kan er op dit moment (zondagavond) nog geen enkel nummer uit de vijfde blind audition worden gedownload. Andere weken was dat direct na de uitzending of op zaterdag mogelijk. Komende vrijdagmiddag lees je hoe het uiteindelijk heeft uitgepakt in de Hitflits met de nieuwste rangen en standen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten