zondag 7 april 2013

Videoclip Opposites (nog) niet geweerd op YouTube

Opposites feat. Mr. Probz: Sukkel voor de liefde (10)     *** hoogste eerste weeks ***

YouTube heeft de ‘unrated version’ van ‘Blurred lines’ van Robin Thicke feat. T.I. + Pharrell van de site gehaald. De clip, waarin drie modellen half naakt rond huppelen, is verwijderd wegens ‘een schending van het beleid op het gebied van naakthied of seksuele inhoud’. Dan hebben ze daar vast de clip bij ‘Sukkel voor de liefde’ van Opposites feat. Mr. Probz nog niet gezien. Daarin gebeuren nog veel meer zaken die de ‘gevoelige YouTube-kijker’ niet aankan!

nu echt nieuw album

‘Sukkel voor de liefde’ is inmiddels na ‘Slapeloze nachten’ (#2) en ‘Hey DJ’ (#21), beide in 2012, het derde nummer van het nieuwe album van Opposites. Lange tijd kondenTwan van Steenhoven en Willem de Bruin niet zeggen wanneer dat album er aan zou komen. Maar tijdens de presentatie van de single meldden ze aan Giel Beelen dat het 10 mei is. Dus daar kunnen ze nu niet meer onderuit! Dat is twee maanden voordat het duo, op zaterdag 15 juni, Pinkpop aandoet voor een optreden.

graffiti

Op ‘Sukkel voor de liefde’ krijgen the Opposites hulp van Mr. Probz, wiens echte naam Dennis Princewell Stehr luidt. Dennis, geboren op 15 mei 1984 in Amsterdam, hield zich op jonge leeftijd bezig met graffiti en schreef teksten naar wat hij dagelijks meemaakte. Hij maakte deel uit van de rapformatie Most official en Traumashop. Daarnaast werkte Probz ook met Amerikaanse hiphop artiesten. Verder was hij te zien in de film ‘Bolletjes blues’, de eerste Nederlandse hiphopfilm. In  2010 scoorde hij een hit samen met Kleine Viezerik en het nummer ‘Meisje luister’ (#93). Momenteel werkt Probz aan zijn eerste album ‘The treatment’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten