zondag 2 juni 2013

Mr. Polska mag dit jaar langs de heetste badplaatsen

Mr. Polska: Vlammen (totally summer anthem) (33)

Dominik Włodzimierz Groot alias Mr. Polska, is mede verantwoordelijk voor de top 10-hit  van een andere act. Zijn liedje ‘Berghuis’ uit 2010 was de basis voor ‘Alle moeders heten mama’ van het Goede doel, dat deze week naar de achtste plaats stijgt. Dat nummer ontstond tijdens een aflevering van Ali B. op volle toeren.

Zelf heef Mr. Polska ook al een top 10-notering op zijn naam staan: ‘Krokobil’ van Yellow claw feat. Sjaak (#5 in 2012). ‘Vlammen’ is zijn vierde notering en na ‘Hausa wausa’ (#42 in 2012), de tweede notering die hij in zijn eentje maakt.

de heetste badplaatsen

‘Vlammen’ is geschreven in opdracht van jongeren reisorganisatie GOGO-tours, dat jaarlijks langs ‘de grootste beachclubs in de heetste badplaatsen’ van Spanje, Griekenland, Portugal, Bulgarije en Italië  toert. 
Niet alleen Mr. Polska zal daar optreden, maar ook The Flexican & MC Sef, Opposites, Partysquad, FeestdjRuud en La Fuente. Twee jaar geleden verzorgde Billy the klit feat. Minnie met ‘Don’t be shy’ het ‘totally summer anthem’ en reikte tot de 23e plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten