zondag 9 juni 2013

Naughty boy nu zelf voor het voetlicht

Naughty boy feat. Sam Smith: La la la (18)

Wordt dit de nieuwe #1 binnenkort? In de Britse hitparade lukte het Naughty boy feat. Sam Smith drie weken geleden al wel. Het was daar de eerste #1-notering voor Shahid Khan (Watford, 1 januari 1985), alias Naughty Boy. Echter verdiensten zitten niet zozeer in een #1-hit, maar wel in een album, als dat wereldwijd zo’n 2 miljoen keer is verkocht. We doelen op  ‘Our version of events’, het debuutalbum van Emeli Sandé, waar hij het merendeel van de nummers produceerde. Daarnaast schreef hij ook nog nummers voor onder andere Rihanna en Leona Lewis, dus zijn kostje is al lang gekocht.

Toch vond Naughty boy het nodig om ook zelf te gaan zingen en met succes. ‘La la la’ is afkomstig van zijn album ‘Hotel Cabana’ dat later dit jaar uitkomt. Daarop zingt hij het nummer ‘Hollywood’ met Gabrielle, hier vooral bekend van haar #7-hit ‘Dreams’ uit 1993.

Sam Smith zou je nog kunnen kennen van het nummer ‘Latch’, dat hij maakte met Disclosure (#80 in maart). Smith is een zanger uit Cambridge, Londen die het voorprogramma deed tijdens de Britse tournee van … Emeli Sandé!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten