zondag 7 juli 2013

Megaman bij week 27 – 6 juli 2013

De Megaman baseert zich al sinds de start in de jaren '90, op de Single Top 50/100 en al haar voorlopers. Tot deze week werd de lijst samengesteld aan de hand van verkochte singles, zowel fysiek als download. Deze week komt daar streaming bij. Vorige week hebben we dat reeds aangekondigd.

Aan het aantal eerste weeks noteringen deze week valt de invloed van streaming nog niet af te lezen, want dat zijn er slechts vijf! Wellicht komt dat doordat er maar weinig nieuwe nummers uitkomen, het is tenslotte eindelijk zomer én de helft van Nederland is op vakantie! Dus over naar een zonnige Megaman!

Waarin Bakermat Vandaag een top 10-hit scoort, het de week van de covers is, Maaike een ode brengt aan Maarten van Roozendaal, die zelf postuum een hit scoort en Nick & Simon hun laagterecord verbrijzelen.

Afgelopen vrijdag was er door omstandigheden geen Hitflits. De albumflitsen zijn wel gemaakt en kun je lezen op de nieuwssite van 3FM. De volledige lijsten staan op Dutch Charts. En aanstaande vrijdag zijn we er weer met de Hitflits, ja echt! Volg ons op Twitter en je weet altijd wanneer de Hitflits of Megaman online staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten