zondag 15 december 2013

Cheyenne Toney geduchte concurrent voor finalisten The voice

Cheyenne Toney: Formidable (1)   *** hoogste eerste weeks ***

Geen Voice of Holland meer voor de 19-jarige Cheyenne, want afgelopen vrijdag verloor ze de crossbattle van Julia van der Toorn. Op de valreep scoort Cheyenne nog wel even mooi een #1-hit met ‘Formidable’ en die neemt niemand haar meer af! Haar coach Ilse DeLange liet al weten verder te gaan met Cheyenne, dus daar gaan we zeker meer van horen. Mede dankzij haar optreden tijdens de vierde live show, een week geleden, sprint het Franse origineel, ‘Formidable’ van Stromae, naar de derde plaats.

nicht

Cheyenne Toney, echte naam Cheyenne Herdigein en afkomstig uit Amsterdam, raakte geïnspireerd om mee te doen aan The voice, door haar nicht Velorisa Yorks die het vorig jaar tot de tweede live show schopte. Cheyenne volgt de opleiding Leisure & Hospitaly niveau 2 aan het ROC van Amstedam. Ze houdt haar zangtalent niet alleen voor zich, maar laat anderen daar ook van profiteren, want ze geeft regelmatig zangles. Daarnaast doet ze aan poëzie op beats (spoken word teksten), danst en acteert en af en toe doet ze aan kickboksen.

De komende week staan alle media bol van de finale van The voice of Holland, die vrijdag is. Alle vier finalisten strijden met hun finalenummer om de #1-positie in de Single Top 100. Zij ondervinden daarbij hevige concurrentie van ‘Formidable’ van Cheyenne Toney, de twaalfde #1-hit die The voice of Holland tot nu toe opleverde en (nog) de downloadlijsten aanvoert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten