zondag 15 december 2013

Kwartet kersthits voor Byentl

Byentl: Hoo hoo Christmas (13)

Al na één week heeft ‘Best time of the year’ van Nick & Simon de singlelijst verlaten. Vorige week op #50, deze week #134 in de Bubbling Under, de wachtkamer van de Single Top 100. Het nummer kan dus zomaar terugkeren volgende week, in de laatste lijst voor de kerst.

Gelukkig zijn we niet helemaal verstoken van nieuwe kersthits, want de volgende dient zich al weer aan: ‘Hoo hoo Christmas’ van Byentl, binnen op #13. Dit nummer zal het langer dan één week volhouden. In de eerste plaats omdat het een leuk kerstnummer is (oké dat is persoonlijk).
Maar misschien nog wel belangrijker: het nummer is de komende week ‘Wereldplaat bij Radio 5’ én het staat op de playlist van SkyRadio, ‘The Christmas Station’. Net na de kerst verschijnt haar huidige hitsingle ‘Inside your heart’ (deze week op #32), in Frankrijk en Duitsland. Byentl slaat haar vleugels uit dus.

kwartet kersthits

‘Hoo hoo Christmas’ is niet de eerste kerstsingle die Byentl uitbrengt. Sterker, het is al haar vierde! Sinds 2010 is ze elk jaar van de partij met een (vlot) kerstnummer. De andere drie waren:
2010: No X-mas without you met dochter Yentl (#12) voor 3FM Serious Request destijds en deze week op herhaling op #79
2011: Jingle all the way (#6)
2012: X-mas miracle (#8)
Tevens bracht ze in 2012 een heel kerstalbum uit: ‘X-mas miracles’ (#50).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten