zondag 9 maart 2014

Clean bandit onbedreigd aan top

#1 Clean bandit feat. Jess Glynne: Rather be (tweede week)

De gehele week voerde ‘Rather be’ van Clean bandit feat. Jess Glynne de voorlopige Single Top 100 aan. Geen enkel moment was de #1-positie in gevaar. Ook ‘Magic’ van Coldplay, dat op maandag werd uitgebracht, kwam niet in de buurt. Sterker, dat nummer komt slechts op #8 binnen (zie ook daar). En dus staat ‘Rather be’ voor de tweede week bovenaan in Nederland.

‘Rather be’ is niet alleen het meest gedownload, het is ook het meest gestreamde liedje van dit moment. De afgelopen week werd het niet minder dan 590.000 keer gestreamd. De week daarvoor was het 573.000 keer, en dat was meer dan de 550.000 voor 'Wake me up!' van Avicii, vorig jaar.

tweede #1

Afgelopen week verscheen ‘My love’ van Route 94 feat. Jess Glynne op single en we zijn heel benieuwd wat het nummer bij ons gaat doen. In de Britse hitparade leverde het Glynne dit weekend haar tweede #1-hit op. Dat was nog geen kat in het bakkie, want Rowan Jones  (= Route 94) had het nummer eerst opgenomen met een andere zangeres, maar was daar niet tevreden over. Vervolgens kwam zijn manager met Jess Glynne aan en dat bleek wederom een schot in de roos te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten