zondag 11 mei 2014

Wyke van Weelden steunt Giel Beelen bij zijn recordpoging

#99 Wyke van Weelden: Make you mine

Afgelopen vrijdagmorgen stond Wyke van Weelden op de speelplaats van 3FM om haar single ‘World of blue’ te doen. Het nummer hoort bij de ‘Sea Stars-campagne’ van het Wereld Natuur Fonds en stijgt in de tweede week van 77 naar #49. Tevens deed Wyke – in het kader van de Mega Top 50 cover – haar versie van ‘Calm after the storm’, de #1-hit van the Common linnets

De komende week gaat Wyke elke dag even langs bij Giel, die zich waagt aan het verbreken van het wereldrecord radiomaken. Hij moet daarvoor 190 uur aan de bak, dus dan is het wel leuk als er af en toe iemand langskomt om muziek te maken. Wyke zal dan zeker het nummer ‘Make you mine’ zingen.

‘Make you mine’ is al het tweede lied dit jaar dat Wyke zingt dat bij een film hoort. In maart zong ze  ‘Kenau’, waarna dezelfde productiemaatschappij haar vroeg voor ‘De Poel’. Voor ‘Kenau’ schreef ze deels de muziek, ‘Make you mine’ is geschreven en geproduceerd door Nando Eweg & Peter Kvint. Nando was ook de producer van ‘Kenau’.

Na Nielson, Douwe Bob, Mattanja Joy Bradley, Maaike Ouboter en Michael Prins is Wyke van Weelden de zesde die na deelname aan De Beste Singer-SongWriter van Nederland (DBSSW) een hit scoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten