zondag 2 november 2014

Martin Garrix onderweg naar #1

#93 Martin Garrix & MOTi: Virus (how about now)

In de jaarlijkse DJ MAG Top 100, de lijst met de beste dj’s van de wereld volgens dit magazine en site, is Martin Garrix de op drie na beste dj van de wereld. Vorig jaar nog op #40, dit jaar gestegen naar #4 en het einde is nog niet in zicht voor de 18-jarige Martijn Garritsen, zoals hij officieel heet.

Ook niet wat het scoren van hits betreft, want ‘Virus (how about now)’ is al zijn zesde notering dit jaar! Het nummer maakte Martin met MOTi, waarachter de Leidenaar Timo Romme schuil gaat. Timo stond in 2012 genoteerd met ‘Circuits’ (#69) van Quintino. MOTi had altijd maar één wens: draaien en produceren van muziek. Op zijn zestiende kon het eindelijk echt van start gaan met de aanschaf van zijn eigen set draaitafels en een stapel vinyl platen. Jaren lang vormde hij samen met zijn neefje Yordi Corsten het duo Groovenatics. Tegenwoordig werkt hij samen met Tiësto en DVBBS.

Zangeres op ‘Virus (how about now)’ is Jenny Wählstrom, uit het Zweedse Östra Ryd. Vorig jaar werkte zij al eerder met een andere Nederlandse dj, Ferry Corsten op het nummer ‘Many ways’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten