zondag 2 november 2014

Waves na negen maanden terug in de top 10

#1 Mr. Probz: Nothing really matters        *** derde week op #1 ***

Drie weken staat ‘Nothing really matters’ van Mr. Probz bovenaan de Single Top 100. De kans dat er ook nog een vierde week inzit, is op dit moment erg groot. Het nummer wordt het meeste gedownload en qua streams heeft het een grote voorsprong op ‘I’m an albatroaz’ van AronChupa. Weliswaar sprint dat nummer van 37 naar #2, maar staat relatief nog op ruim 50% afstand van ‘Nothing really matters’. Er kan echter zomaar een ander nummer tussendoor fietsen.

‘Waves’ gaat nog jaren mee (3)

Het blijft een successtory, ‘Waves’. Waar een optreden op tv niet toe kan leiden. Op vrijdag 24 oktober, zong Mr. Probz in RTL Late Night, behalve zijn #1-hit ‘Nothing really matters’, ook ‘Waves’. Het gevolg was dat het nummer opnieuw veel gedownload en gestreamd werd

Maandag leek het er zelfs op dat ‘Waves’ (toen #2 in de voorlopige Single Top 100), de hoogste plaats, #5 in februari, zou gaan overtreffen. Uiteindelijk belandt ‘Waves’ op de tiende plaats (vanaf #29) in de 79e week! De week dat ‘Waves’ naar #5 steeg, was tevens de laatste week dat het in de top 10 stond. Dat is dus nu negen maanden geleden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten