zondag 3 mei 2015

‘Another You’ nog alleen genoteerd dankzij Spotify

#61 Armin van Buuren feat. Mr. Probz: Another You

Het langst genoteerde nummer in de Single Top 100 is al drie weken ‘Waves’ van Mr. Probz, in de 105de week gezakt naar de 78e plaats. Daarnaast staat Mr. Probz al 31 weken genoteerd met ‘Nothing Really Matters’ (deze week op #46 blijven staan). We zijn dan ook benieuwd hoelang ‘Another You’, eerste weeks op #61, het zal uithouden. Tot aanstaande vrijdag, 8 mei, kan het nummer alleen gestreamd worden op Spotify, daarna kan het ook worden gedownload. Daarmee is het wellicht het allereerste nummer dat uitsluitend genoteerd staat dankzij Spotify.

‘Another You’ maakte Mr. Probz met dj/producer Armin van Buuren. De twee liepen elkaar in maart 2014 tegen het lijf tijdens de uitreiking van de Buma Awards, waar Armin er drie in de wacht sleepte. Tegen de zomer liet Mr. Probz aan hem een korte, ruwe versie van ‘Another You’ horen dat hij had geschreven met Niels Geusebroek. Vervolgens gingen Armin en zijn productiepartner Benno de Goeij er mee aan het werk. Extra vocalen, in Hilversum opgenomen met een live orkest, werden toegevoegd en daarmee was het nummer af.

“Vanaf het begin af aan kunnen we fantastisch met elkaar opschieten, ondanks dat wij muzikaal zo verschillend zijn”, laat Armin weten over de samenwerking. “Ik denk dat wij elkaar aanvullen en dat wij beiden onze sterke punten meenemen in de studio. Dat is precies wat ‘Another You’ zo speciaal maakt en ik hoop écht dat iedereen de plaat geweldig vindt.” Het nummer is de eerste single van het nieuwe album van Armin dat deze herfst verschijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten