maandag 4 mei 2015

(Voorlopig) laatste week voor ‘Parijs’

#1 Kenny B: Parijs   *** derde week op #1 ***

Opnieuw vergroot ‘Parijs’ van Kenny B de voorsprong op de #2, ‘Lean On’ van Major Lazer & DJ Snake feat. MØ, dat een kwart minder is verkocht en gestreamd. Toch is het de (voorlopig) laatste week voor ‘Parijs’. Wie Kenny B van de eerste plaats gaat stoten? Tja, dat kan er maar één zijn: Jan Smit!

Afgelopen vrijdag kreeg Jan een gouden plaat voor meer dan 15.000 verkochte (cd) singles van ‘Recht Uit M’n Hart’, dat in februari een weekje bovenaan stond. Jan mag alvast een spijkertje slaan voor zijn volgende gouden single, want dat wordt ‘Kleine Superster’ zeker.

Naast de download die vorige week al uitkwam, zijn er sinds vrijdag twee cd-singles van. Eentje met een tekst voor de jongens en eentje voor de meisjes. Beide met drie live nummers. Op de hoes van elke cd-single staan 10 foto’s van jongens dan wel meisjes, die naar voren kwamen na een oproep op zijn Facebook.

Om het nummer te ondersteunen is Jan vrijdag begonnen aan een instore-tour, waarbij hij elf MediaMarkten aandoet voor een signeersessie. Zaterdag waren Amersfoort en Utrecht aan de beurt. Tijdens de instores waren er ouders die rustig 10 exemplaren kochten van de single, niet vanwege de nummers, maar omdat hun kleine superster op de hoes staat!
Verkopen die volgens ons niet zouden mogen meetellen voor de Single Top 100, dat een hitlijst is, geen fotoboek! Vanwege die trotse ouders visten de echte fans achter het net, die het wel om de muziek gaat. Die #1 kan Jan dus niet meer ontgaan, ook al is het maar voor één week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten