zondag 14 juni 2015

eerste hit voor Monica Geuze (zonder daar iets voor te doen)

#53 Monica Geuze / Ronnie Flex / Mafé / Abira / Frenna / Emms: Laten Gaan

Hoewel Monica Geuze als uitvoerende wordt genoemd op ‘Laten Gaan’, levert ze geen enkele bijdrage aan het nummer. Zij is de dj die het nummer mag draaien, een soort van Monica Geuze presents: Ronnie Flex, Mafé, Abira, Frenna en Emms. De rappers schreven de tekst,  de beats zijn van Ronnie Flex die het ook geproduceerd heeft. Daarnaast heeft Boaz van de beatz het nummer gemixt en heeft rapper Reverse er ook nog een aandeel in.
Ronnie Flex en Frenna kennen we al, Mafé, Abira en Emms maken met ‘Laten Gaan’ hun debuut. Abira heet voluit Abira Elina Benotti. Emms maakt deel uit van hiphop formatie Broederliefde uit de Rotterdamse wijk Spangen, dat scoorde met het album Gevoelig Feestje (#3 in 2014). Over naar de naamgever van het nummer ‘Laten Gaan’, waarvan de videoclip inmiddels meer dan 700.000 keer is bekeken. Clips die niet meetellen voor een notering in de Single Top 100, downloads en streams wel.

vlogger

Monica Geuze (Hendrik-Ido-Ambacht, 27 maart 1995), is model, figurant in videoclips (onder andere ‘Happy Family’ van Racoon) én dj. Drie jaar lang was ze de vaste dj van Ronnie Flex, maar sinds een jaar is ze voor zichzelf begonnen. Naast dj-en, vlogt Monica ook en heeft ze inmiddels al meer dan 30.000 volgers die niets van haar dagelijkse gebeurtenissen willen missen. Monica is de ex-vriendin van Lil’ Kleine, die samen met Ronnie Flex een top 5-hit scoort met ‘Drank & Drugs’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten