zondag 25 oktober 2015

Laatste week voor ‘What Do You Mean?’ op #1

#1 Justin Bieber: What Do You Mean?    *** achtste week op #1 ***

Net als One Direction, brengt ook Justin Bieber op 13 november zijn nieuwe album uit. Purpose. Daarvan is afgelopen vrijdag de tweede single ‘Sorry’ verschenen, die we volgende week kunnen verwachten. Deze week doen we het nog met ‘What Do You Mean?’, dat voor de achtste week de Single Top 100 aanvoert.

Beste Canadese drie

Het is de laatste week op #1 voor ‘What Do You Mean?’, want volgende week neemt Adele met ‘Hello’ die van hem over. En met acht weken op de eerste plaats, stijgt het nummer van Bieber naar de derde plaats in het overzicht van de populairste Canadese #1-hits:
1991: Bryan Adams: ‘(Everything I Do) I Do It For You’ (12x)
1998: Celine Dion: My Heart Will Go On (11x)
2015: Justin Bieber: What Do You Mean? (8x)

And the winner is …

Zondag was Justin Bieber de grote winnaar tijdens de uitreiking van de MTV European Music Awards in Milaan. Hij won er maar liefst vijf. Voor ‘beste zanger’, ‘beste samenwerking (met Skrillex & Diplo in het nummer ‘Where Are U Now?), ‘de meeste fans’, beste act uit Noord-Amerika (Canada) en eentje omdat hij het beste is in het aanprijzen van Tezenis ondergoed. Alsof dat ook maar iets met muziek heeft te maken.Maar zoals we inmiddels weten slaat MTV (waarbij de M ooit stond voor Music) wel vaker de plank mis.

weer naar Rotterdam

Volgend jaar komt het spektakel uit Ahoy in Rotterdam. In 1997 was het daar ook al eens, maar toen werd de show nog niet uitgezonden in 115 landen met een bereik van 130 miljoen huishoudens. Dus Rotterdam is erg blij dat de EMA's op 6 november 2016 daar vandaan komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten